top of page

Kunsthal 6100 X Jomfrusti-projektet

PLANTEPORTRÆTTER

Kunsthal 6100 formidler i samarbejde med Haderslev Kommune Camilla Berners udstilling ''Planteportrætter'' i Jomfrusti-projektets orange containere. Udstillingen kan fra d. 28. april til og med efterårsferien opleves i fire containere, som er placeret på Wittenberg Plads, ved Rådhuset på adressen Ved Havnen 18A og på Jomfrustien 21D og 27.

I 2022 har billedkunstner Camilla Berner arbejdet med begrebet Planteblindhed i en række kunstprojekter i Haderslev. I projektet Planteportrætter indsamlede og undersøgte Camilla Berner sammen med skoleelever og borgere den meget forskelligartede natur i Haderslev Kommune. Resultatet af indsamlingen kunne i sommeren 2022 ses i lygtepæle i Øsby, Starup, Hammelev, Over Jerstal og Gram. Nu bliver det endelig muligt at opleve projektet i sin helhed, når Kunsthal 6100 og Haderslev Kommune slår dørene op for udstillingen, der på poetisk vis skildrer Haderslevs natur. 

De orange containere, der i efteråret blev placeret på Jomfrustien, skaber i dag aktivitet omkring Jomfrustien, mens bydelen forandres. En container er ikke en kunsthal, men containerne gør det muligt, at formidle kunst lige midt i folks hverdag. 

 

Camilla Berners planteprojekt er støttet af Statens Kunstfond, Nordea Fonden og Kultur- og Fritidsudvalget i Haderslev Kommune. Jomfrusti-projektet er muliggjort af Vækst- og Udviklingsudvalget i Haderslev Kommune. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page