top of page
hj.jpeg

Vandkunst skal kickstarte dialogen om Haderslevs vand 

 

Kunsthal 6100 slår i samarbejde med otte kunstnere dørene op for Vand & Kunst - Den Store Springvandsudstilling, som du både kan opleve i kunsthallen.

Vi har ret meget vand i og omkring Haderslev… I inder- og yderdammen, i Møllestrømmen, i havnen og fjorden, og i de kommende vandreservoirer til klimasikring af Jomfrustien. Til udstillingen Vand & Kunst - Den Store Springvandsudstilling, har kunsthallen inviteret otte fremadstormende samtidskunstnere til at komme med deres bud på, hvordan der måske kunne arbejdes med vand og kunst. Kunstnernes skitser skal fungere som en samtalestarter, så vi måske kan få idéer til, hvordan vi i Haderslev kan arbejde med vandet i vores byrum og vores bys identitet.

I 2019 inviterede Kunsthal 6100 kunstneren Rune Bosse til at lave et værk i det dengang tomme spring på Gravene. Det fik vi en masse gode debatter og samtaler ud af. Det håber vi måske kan ske igen med Vand & Kunst - Den Store Springvandsudstilling!

De deltagende kunstnere er: Benedikte Bjerre, Kaare Frang, Olivia Rode Hvass, Esben Weile Kjær, Mia Edelgart og Sebastian Hedegaard, Jonas Kjeldgaard Sørensen, Marie Munk og Vinyl-terror & horror. 

 

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond. 

Oplev udstillingen i kunsthallen fra april - oktober 2023.

bottom of page